Faʻafefea ona faʻaofuina se Hijab Muslim

E i ai auala eseese e faʻapipiʻi ai le hijab.O le faiga fa'avae tafatolu e mautinoa lava e fa'atumauina i le tulaga i le aso atoa, ma avea ai ma filifiliga sili mo fa'alapotopotoga po'o galuega.Afai o lo'o e taumafai e su'e se toeaina, fa'amatagofie filifiliga, taumafai e fa'aoga se pashmina e fai ai se va'aiga fa'apitoa ma se pine pito.Afai e te manaʻo i le filifiliga sili ona vave, mafaufau e maua se Al-Amira se tasi pe lua e mafai ona e faʻafefe i luga o lou ulu, e aunoa ma se faʻapipiʻi poʻo se pine e manaʻomia.

136166991(1)

Fa'ata'ita'iga 1: Fa'ailoga Tafatolu Fa'ata'atia.

1. Filifili se sikuea fa'atusasikafu.O lenei metotia e aoga lelei i se ufiulu mama, fa'atusa sikuea e faia mai so'o se ituaiga o ie.Filifili se satin mama poʻo se cotton mea e aoga lelei i le vaitau o le taumafanafana, faʻapea foʻi ma se mea e sili atu le mamafa o fulufulu mamoe e mafanafana mo masina malulu.E mautinoa lava e te manaʻomia 2 pine sikafu.

2.Gagau i luga le tulimanu taumatau pito i luga i le tulimanu agavale pito i lalo.O le ufi ua gaugau ua foliga nei e pei o se tafatolu.

3.Fa'alava le ufiulu i luga o lou ulu.O le vaega lautele o le tafatolu e tatau ona pa'u i luga o lou muaulu, ma pito e lua e pupuni i luga o ou tauau.O le pito lona tolu o le tafatolu e alu i tua o lou ulu.

4.Oomi itu o le sikafu i lalo o lou auvae.Tatala lou gutu e fatu ai se "O" a'o faia lenei mea, ina ia mautinoa o le a i ai i lou auvae se vaega e savali ai pe a tumau le hijab.Fa'amau le sikafu i lalo o lou auvae.

5.Kolosi tulimanu o le sikafu i luga o lou ua.Kolosi le itu agavale i le itu taumatau, ma le itu sili i le agavale.Fa'amau si'usi'u i luga o ou tauau.

6.Fa'amau si'usi'u o le ufiulu i tua o lou ulu.Si'i le pito pito i tua o le ufiulu fa'apea fo'i ma fa'amau pito i tua o lou ulu, a mae'a fa'amau le tulimanu i luga o le vaega fa'amau.

7.Toe fetuutuunai pe a manaomia.Ia mautinoa o le ufiulu e sa'o ma mausalī foi.

125658972

Metotia2.Fuafuaga Fa'amau i Itu.

1.Filifili se ufi fa'afa'afa'afa.O se pashmina po'o se isi lapo'a lapo'a fa'afa'afa'afa e aoga lelei iinei.E mautinoa lava e te manaʻomia se pine e tasi.

2.Ia pupuni i luga o lou ulu.O le itu o le ufiulu e tatau ona pasi i luga o le pito i luga o lou malumalu, ma itu e pupuni i luga o ou tauau.Fetuuna'i le sikafu ina ia mautinoa o lo'o fa'alua fa'alua le maualalo o le isi itu nai lo le isi itu.

3.Ufiufi le pito umi o le sikafu faataamilo i lou auvae faapea foi i luga o lou ulu.pupuni fa'auma o le sikafu i luga o lou tau'au fa'afeagai.

4.Fa'amau le pito i le tulaga i le itu o lou ulu.Fa'aaoga le pine ufi e fa'amautu ai le ufi.

5.Suia le ufiulu pe a manaʻomia.O leufiulue tatau ona foliga mai e faia se matasele umi e tafe faataamilo i lou ulu faapea foi i lalo o lou auvae.Ia mautinoa e saogalemu ma e le se'e ese.

124578214

Metotia3.Tasi po'o le Swimsuit Al-Amira.

1. Filifili se ufiulu Al-Amira se tasi pe lua.O le fesuiaiga o le tasi-vaega e faia ma se avanoa i le ogatotonu, o lea e mafai ai ona e faʻavave vave i luga o lou ulu.O le fesuiaiga o mea e lua o loʻo iai foʻi i lalo o se sikafu mo inisiua faaopoopo i lou ulu.

2. Fa'anofo le underscarf i luga o lou ulu.Tuu i luga e pei ona e faia i se fusi ulu.E tatau ona nofo i luga o lou malumalu, e maua ai se puipuiga faaopoopo iina.Afai e iai sau vaega e tasi, e mafai ona e aloese mai lenei laasaga.

3. Move lou ulu ma le tatalaina o le sikafu.Faatulaga ina ia punitia ou foliga i lesikafu, fa'atasi ai ma ona gaugau e fa'amau i luga o ou tauau, fatafata ma tua.

4. Fa'atulaga gaugau i se faiga fa'alelei.Ia mautinoa o lo'o mau lelei ma ia le pa'u ese.

Area Q&A.

1. E tatau i se teine ​​Mosalemi matua ona faʻaaoga se burka?

Pe a i ai i le vaʻaia o tagata e le o ni mahram (e pei o tane e talia e faaipoipo), e tatau i teine ​​Muslim ona ufiufi i latou lava ma faʻaauau pea ona laiti.E le mana'omia faapitoa se burka.

2. O fea e mafai ona ou maua ai se hijab?Sa na ona ou faia la'u shahada faapea foi ma le manao i se tasi.

E mafai ona e fa'atau i luga ole laiga pe mai la matou upega tafa'ilagi.

3. O fea ou te maua ai se pine sikafu?

E tutusa lelei le aoga o se pine saogalemu.E mafai ona e mauaina i soo se ituaiga faleoloa sapalai.Ae peitaʻi afai o loʻo e suʻeina se mea e sili atu ona taugata ma manaia, ou te fautua atu e te suʻe i faleoloa faʻatau a Muslim poʻo faleoloa e mafai ona e maua ai abaya, khamis, ma hijab.Afai e leai se mea e latalata ia te oe, e mafai ona e faʻatau se pine sikafu i luga ole laiga.

4. E masani ona pine le hijab i le taumatau po'o le agavale?

Ou te faia i lo'u itu taumatau, ae e le afaina.E fa'atatau i lou mana'o.

5. O fea e te maua ai se hijab?

E mafai ona e fa'atau i luga ole laiga.

6. E mafai ona ou maua ni hijab i faleoloa i Florida ma Vero Coastline?

E iai faleoloa e mafai ona e mauaina i nei vaega e mafai ona e faʻatau ai hijab.E mafai ona e va'ai i luga ole laiga e iloa ai po'o a ni faleoloa fa'apitoa e ofoina atu ia i latou i lou nofoaga.


Taimi meli: Apr-11-2022