O afea ma o fea e ofuina ai e teine ​​Mosalemi le hijab?

O le hijab o se veli e ofuina e nisi o tamaitai Mosalemi i atunuu Mosalemi ma le tapuaiga autu a Islama, faapea foi i atunuu e toalaiti le faitau aofaʻi o Mosalemi.O le ofuina po o le le ofuina o se hijab o le lotu, o se vaega o aganuu, o se vaega o faʻamatalaga faʻapolokiki, e oʻo lava i se vaega o teuga, ma o le tele o taimi, o le filifiliga a le tamaʻitaʻi e faʻavae i luga o faʻasagaga.

O le ofuina o le hijab-style veil sa avea muamua ma masani a tamaitai Kerisiano, Iutaia, ma Mosalemi, ae o aso nei e masani lava ona fesootai ma Mosalemi ma o se tasi lea o faailoga manino o se tagata o se Mosalemi.

O ai e ofuina le veli ma o le a le matua?
O tausaga e amata ai ona ofuina e tamaitai le veli e eseese i aganuu.I nisi o sosaiete, o le ofuina o le veli e na o tamaitai faaipoipo;i isi, e amata ona ofuina e teineiti le veli pe a uma le talavou o se vaega o se masani e faʻaalia ai ua latou matutua nei.O nisi e amata laiti.O nisi fafine e taofi le ofuina o le hijab pe a uma le menopause, ae o isi e faʻaauau pea ona ofuina io latou olaga atoa.

E eseese sitaili veli.O nisi fafine po'o a latou aganu'u latou te fiafia i paolo pogisa;o isi e ofuina le lanu atoa, susulu, mamanu poʻo le lalagaina.O nisi veli ua na o ni sikafu mama i le ua ma luga o tauau;o le isi pito o le veli o se ofu tino uliuli atoa ma le opa, e oo lava i totigilima i luga o lima ma totini mafiafia e ufiufi ai tapuvae.

Ae i le tele o atunuu Mosalemi, ua i ai i tamaitai le saolotoga faaletulafono e filifili ai pe ufiufi le veli, ma le veli latou te filifili e ofuina.I totonu o nei atunuu ma tagata lautele, e ui i lea, o loʻo i ai faʻalavelave faʻaagafesootai i totonu ma fafo atu o le faʻalapotopotoga a Mosalemi e faʻafetaui i tu ma aga faʻatulagaina e se aiga poʻo se vaega faʻalelotu.

信图片_20220523162403

Aisea e ofuina ai e tamaitai Muslim le veli

O nisi o fafine e ofuina le hijab e avea o se aganuu faʻapitoa mo le lotu Mosalemi ma o se auala e toe faʻafesoʻotaʻi ai ma fafine i a latou aganuu ma tapuaiga.
O nisi o Aferika-Amerika Muslims latou te faʻaaogaina e fai ma faʻailoga o le faʻamaonia o le tagata lava ia ona o se augatupulaga o latou tuaa na faʻamalosia e faʻaalia ma faʻaalia i luga o le poloka faʻatau atu o ni pologa.
O nisi ua na ona mananao e faailoa mai o le Muslim.
Fai mai nisi o le hijab latou te maua ai se lagona o le saolotoga mai le filifilia o lavalava poʻo le feagai ai ma aso leaga o lauulu.
O nisi tagata e filifili e fai lenei mea ona o latou aiga, uo ma nuu e faia e faatumauina ai lo latou lagona o le auai
O nisi teine ​​e faʻaaogaina e faʻaalia ai o latou o ni tagata matutua ma o le a faʻatauaina

O matou oloa

信图片_20220523162752
信图片_20220523162828
fa'aitula'itusi_20220523162914

Taimi meli: Me-23-2022